27 mei 2009

EINDELIJK WEER WAT NIEUWE CREATIES

Het is al even geleden dat ik wat op mijn blog heb gezet. Ik heb wel wat gemaakt, niet veel, dus kijk gerust en laat even weten wat je er van vindt.


Deze "terugblik" is een blikje wat ik versierd heb aan de buitenkant en waar ik binnenin een fotoverzameling heb verwerkt. Het is een herinneringsblikje met foto's van een familieweekend in februari en ik heb het gegeven aan mijn schoonzusje en zwager die onlangs naar Australie zijn verhuisd.Deze boekjes heb ik ook zitten knutselen. Je maakt de binnenkant van 1 stuk karton van 30 bij 30, zonder al teveel knippen. Ik heb de binnenkant nog niet "aangekleed", behalve de rood geruite, hierin hebben we Hollandse recepten gezet, wederom voor de "Aussies".En dan hier mijn eerste kaart met Stampin Up spullen. Nog geen stempels, maar wel inkt, glitters en punches (de 2 ovale punches). De lijmdruppels duidelijk nog veel te dik, dat zie je nog beter op de foto dan in het echt.

4 opmerkingen:

Karin zei

Hoi Petra, Ik ben Karin en ik had mij een paar weken terug al als volger 'opgegeven'.
Wat een leuke dingen heb je gemaakt voor 'de Aussies'. Dat blikje met foto's is echt een goed idee... Tot de volgende keer en kom gerust eens langs op mijn bloggie...

Marley zei

Wat een super gaaf blik!! en je kaart is heel erg mooi xx Marley

andrea zei

hoi petra,
ook ik ben aan de kleine boekjes bezig, ik maak ze voor de mensen die op onze 25jarige feest zijn geweest van de vlindertuin, 't is een hele klus en heb veel vlinderfoto's nodig. maar ze zijn wel leuk aan het worden.
de groene kaart van je vind ik super zo met een stukje eruit gescheurt.
ga zo door met al je knutsels, ik ga je volgen hoor
groetjes andrea

Holly zei

What a unique layout! I love the color combination of this one. So fresh looking!