21 oktober 2009

Uitschuif kerstkaartenDit zijn 2 uitschuif kerstkaarten, als je aan de rechterkant aan het kerstboompje of handschoentje trekt, komen er rechts en links (tegelijkertijd, high tech!) 2 kaarten uit, waar je bijvoorbeeld een kerstwens op kan zetten. De muisjesstempel is weer van Penny Black, de kerstbomen van mijn vorige week binnengekomen stempelset van Stampin Up: punch pals. De bomen zijn ingekleurd met Certainly Celery en blenderpens. Opgepimpt met dasling diamonds. De een beetje mislukte stipjes met glitter waren mijzelf ook al opgevallen en mijn bijna 17 jarige dochter wees mij er ook lieflijk op, zo lieflijk als 17 jarige dochters dat wel vaker doen.

4 opmerkingen:

andrea zei

hoi Petra,
ik zag net jou kaarten voorbij schuiven, wat zijn die leuk zeg.en uhhh, vertel je het geheim ook van naar twee kanten schuiven?
groetjes andrea

Erna zei

Hoi Petra, wat een leuke kaartjes heb je gemaakt!! Ik ben ook heel benieuwd hoe je dat doet, met dat schuiven naar twee kanten.....
groetjes, Erna

Sarah xx zei

Love the new look blog Petra and these cards are soo cute! xx

andrea zei

Hoi Petra,
het is me gelukt om ook zo'n schuifkaart te maken hoor, ik kan hem pas zondag op mijn blog zetten omdat hij voor mijn vriendin is die zaterdag jarig is.
hij is prima gelukt, dank je wel voor je tip hoor
groetjes andrea